Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Κομματικές επιλογές οι νέοι περιφερειάρχες



ΛΥΧΝΙΑΣ ΣΒΗΣΘΕΙΣΗΣ ΠΑΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΜΟΙΑ...ΕΣΤΙ;


Την περιφέρεια Ιονίων Νήσων θα διαχειρίζεται από εδώ και πέρα η Β. Αλεξανδρίδου, πρώτη επιλαχούσα βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα.

Κομματικές επιλογές οι νέοι περιφερειάρχες
Πρώην βουλευτές ή επιλαχόντες του Κινήματος και παλιοί περιφερειάρχες τα πρόσωπα που θα καταλάβουν τις 13 θέσεις

Με κομματικά στελέχη, πρώην περιφερειάρχες, πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, νυν επιλαχόντες και συνεργάτες κορυφαίων παραγόντων του συμπλήρωσε τη λίστα των 13 περιφερειαρχών ο Γ. Ραγκούσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η λίστα που εισηγήθηκε χθες στο υπουργικό συμβούλιο ο υπουργός Εσωτερικών είναι πολύ διαφορετική από εκείνη που αρχικά είχε ετοιμάσει, καθώς έπειτα από συνεννοήσεις με το Μέγαρο Μαξίμου και την Ιπποκράτους αυξήθηκε ο αριθμός των γυναικών και των... κομματικών! Τελικά, οι εκπρόσωποι του αδύναμου φύλου είναι εφτά και του ισχυρού έξι! Και είναι όλοι τους ΠΑΣΟΚ!

Στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης τοποθετήθηκε η Θ. Κόκλα, στέλεχος που προέρχεται από τις ΜΚΟ, μετά το 2004 συμμετείχε στο «Κάθε Μέρα Πολίτης» και έχει διατελέσει συνεργάτης της Θ. Δραγώνα, της Ρ. Ζήση και της Α. Καραμάνου.

Την περιφέρεια Αττικής ανέλαβε ο Η. Λιακόπουλος, ο οποίος έχει υπηρετήσει ξανά τον θεσμό του γενικού γραμματέα στα Ιόνια Νησιά, στην Ηπειρο και την Κεντρική Μακεδονία.

Η Σ. Θεολογίτου διορίστηκε στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Είναι αναπληρώτρια γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων και έχει εκλεγεί τρεις συνεχείς τετραετίες νομαρχιακή σύμβουλος Κυκλάδων.

Στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας τοποθετήθηκε ο Τ. Αποστολόπουλος, ο οποίος είχε την ευθύνη του οργανωτικού του ΠΑΣΟΚ από το συνέδριο του 2008 μέχρι και τις εκλογές.

Ο πρώην βουλευτής Γ. Κίρκος, που είχε αποπεμφθεί με την υπόθεση Πόρτο Καρράς, αναλαμβάνει την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Στην Ηπειρο θα εγκατασταθεί, μέχρι τις εκλογές του 2010 τουλάχιστον, η Δ. Γεωργακοπούλου. Η νέα περιφερειάρχης ήταν υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Αχαϊα στις πρόσφατες εκλογές και είναι μέλος του «Ιδρύματος Ανδρέας Παπανδρέου».

Τα αιτήματα των αγροτών και των υπόλοιπων κατοίκων της Θεσσαλίας θα αντιμετωπίζει από εδώ και πέρα η Π. Γερακούδη. Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, παλαιότερα της Κεντρικής Επιτροπής και υποψήφια βουλευτής στις εκλογές του 2004, του 2007 και του 2009.

Την περιφέρεια Ιονίων Νήσων θα διαχειρίζεται από εδώ και πέρα η Β. Αλεξανδρίδου, πρώτη επιλαχούσα βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα.


Στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας τοποθετήθηκε η Μ. Λιόνη, στέλεχος που προέρχεται από τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης στο Ρέθυμνο.

Στην Κρήτη επιστρέφει ως περιφερειάρχης ο Θ. Καρούντζος, ο οποίος έχει διατελέσει και στο πόστο του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου.

Την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ανέλαβε ο Β. Μπρακουμάτσος, γραμματέας της περιφερειακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στην Πελοπόννησο.

Ο πρώην βουλευτής Φ. Χατζημιχάλης τοποθετήθηκε στην περιφέρεια Πελοποννήσου. Είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και γραμματέας του Τομέα Μεταφορών και Επικοινωνιών του Κινήματος.

Τέλος, η Κ. Διαμαντοπούλου, υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στην Α Αθηνών, ανέλαβε την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Πηγή εφημερίδα Έθνος

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ



Δείτε παρακάτω το βιογραφικό της Β. Αλεξανδρίδου.


Γεννήθηκε στην Καρίτσα Λάρισας και είναι μητέρα δύο παιδιών.

Μετά το τέλος των σπουδών της δραστηριοποιήθηκε στην οικογενειακή ξενοδοχειακή μονάδα «Hotel Christina», ως ιδιοκτήτρια και διευθύντρια, στη Καρίτσα Λάρισας.

Επαγγελματικά ανήκει στη δύναμη του ΞΕΕ (Ξενοδοχειακό Ελληνικό Επιμελητήριο) και του HATA. Καθηγήτρια Τουριστικών Επαγγελμάτων σε επιδοτούμενα σεμινάρια για ΤΕΙ και ΑΕΙ.

Ασχολείται με θέματα Οικολογίας, Προστασίας περιβάλλοντος, Τέχνης και Ιστορίας, Ρατσισμού, Ξενοφοβίας, Παραδοσιακών χορών και Μουσικής, Επαγγελματικού Προσανατολισμού και γυναικείας επιχειρηματικότητας.
Γλώσσες: Γερμανικά, Αγγλικά
Πολιτική Δραστηριότητα

Ø Μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1976.

Ø Συντονιστική Γραμματεία στην Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Καρίτσας

Ø Σύνεδρος σε 4 συνέδρια του κινήματος

Ø Γραμματέας της Θεματικής Οργάνωσης Τουρισμού Ν.Ε. Λάρισας

Ø Αναπληρωματικό μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ (7ο Συνέδριο)

Κοινωνικές δράσεις

Ø Μέλος του Δ.Σ. του υπερκομματικού Συλλόγου Γυναικών Ελλάδας

Ø Πρόεδρος ξενοδόχων παραλιών Ν. Λάρισας (1990-93)

Ø Μέλος της Επιτροπής Διοίκησης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου (ΕΑΚ) Λάρισας (2003-04)

Ø Μέλος Διοικητικού της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας ΚΕΔΚΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων)

Ø Συνέβαλε επίσης στην αλλαγή της νομοθεσίας ώστε οι μονογονεικές οικογένειες να έχουν την αντίστοιχή μοριοποίηση όπως και οι πολύτεκνες οικογένειες

Ø Πρόεδρος του Φιλαθλητικού Συλλόγου Λάρισας

Τοπική Αυτοδιοίκηση

Υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Ευρυμενών και Δημοτική Σύμβουλος από το 1998 μέχρι το 2006. Μέλος του Δ.Σ. της Τοπικής Ένωσης Δήμων – Κοινοτήτων Νομού Λάρισας ΤΕΔΚ

Εκπρόσωπος στην επιτροπή εφαρμογής του Δ΄ ΚΠΣ Περιφέρειας Θεσσαλίας

Εκπρόσωπος στο ΚΕΚ και στην Αναπτυξιακή Εταιρία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης μέλος της επιτροπής Τουρισμού της ΤΕΔΚ, μέλος Δ.Σ. Παιδικών Σταθμών και Κατασκηνώσεων

Μέλος στο Δ.Σ. της Επιτροπής Ισότητας Περιφέρειας Θεσσαλίας ως εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ

Μέλος τηε επιτροπής Τουρισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λάρισας

Συμμετοχή σε σεμινάρια επιμόρφωσης για την τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ βαθμού σε ΣΟΥηδία, Γαλλία, Βέλγιο, Ισπανία και στο σεμινάριο του ευρωκοινοβουλίου με θέμα «Οι Γυναίκες στην Ευρώπη»

Πηγή ιστοσελίδα Πασοκ

«Κερκυραϊκό» το ημερολόγιο στον Μηχανισμό των Αντικυθήρων;

Με τη βορειοδυτική Ελλάδα συνδέεται ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων και όχι με την Αλεξάνδρεια, τη Ρόδο ή τη Μικρά Ασία, όπως εθεωρείτο μέχρι τώρα, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστηρίζει, στο πλαίσιο της διδακτορικής της διατριβής, η απόφοιτη του τμήματος Φυσικής και του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΑΠΘ, Μαγδαληνή Αναστασίου.

Η ίδια, βάσει της νέας επιστημονικής έρευνάς της, καταλήγει επίσης στο συμπέρασμα πως ο κατασκευαστής του μηχανισμού δεν ακολουθούσε τον ελικοειδή τρόπο του Αρχιμήδη στην κατασκευή των σπειρών στο πίσω μέρος του μηχανισμού, αλλά έναν απλούστερο.

Μέχρι τώρα η έρευνα πάνω στον μηχανισμό κινούνταν γύρω από την ανάλυση και την επεξεργασία των εικόνων και των τομογραφιών που έχουν ληφθεί, σχετικά με το πόσα γρανάζια διαθέτει ο μηχανισμός, πόσα δόντια έχουν αυτά τα γρανάζια, καθώς και τα γράμματα που είναι σκαλισμένα πάνω του.

Η Μ. Αναστασίου προσέγγισε τον Μηχανισμό των Αντικυθήρων από την πλευρά της Αστρονομίας. «Αναπτύξαμε ένα πρόγραμμα σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και εξετάσαμε τη σειρά και τη σύνδεση ορισμένων αστρικών γεγονότων, αλλά και αθλητικών αγώνων, που αναγράφονται πάνω στο μηχανισμό, ώστε να μπορέσουμε να συμπληρώσουμε το παζλ», μας λέει. Εντύπωση προκάλεσε ότι, μεταξύ των γνωστών πανελλήνιων στεφανιτών αγώνων, όπως οι Ολυμπιακοί, τα Πύθια, τα Ισθμια και τα Νέμεα, αναφέρονται και οι αγώνες της Δωδώνης, που γίνονταν στην πόλη «Νάια». Αγώνες όχι τόσο σημαντικοί όσο οι προηγούμενοι, οπότε, μόνο κάποιος που είχε ειδικό ενδιαφέρον γι' αυτούς, κάποιος που ζει στην περιοχή, θα σημείωνε την ημερομηνία που τελούνταν.

«Καταφέραμε να ταυτίσουμε τους 7 από τους 12 μήνες του ημερολογίου με το ημερολόγιο της βορειοδυτικής Ελλάδας», υπογραμμίζει η Μ. Αναστασίου.

Σύμφωνα με τον καθηγητή του τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ, Ιωάννη Σειραδάκη, που επιβλέπει τη διατριβή, τα αστρικά φαινόμενα αλλάζουν θέση σύμφωνα με το σημείο πάνω στη Γη από το οποίο τα παρατηρεί κανείς. «Αυτός που τα σημείωσε πάνω στον μηχανισμό, τα σημείωσε όπως τα έβλεπε από το γεωγραφικό πλάτος από το οποίο τα παρατηρούσε. Και αυτό επίσης ταιριάζει με την περιοχή της ΒΔ Ελλάδας», προσθέτει ο Ι. Σειραδάκης. Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι αυτά τα γεγονότα ταυτίζονται περισσότερο με το ημερολόγιο της βορειοδυτικής Ελλάδας, παρά με της Αθήνας ή της Ρόδου ή της Μικράς Ασίας. «Ο μηχανισμός συμπίπτει κατά 100% με το ημερολόγιο της Κέρκυρας και του Βουθρωτού και κατά 85% με το ημερολόγιο της Δωδώνης», προσθέτει ο Ι. Σειραδάκης. Τα νέα ευρήματα συνδυάστηκαν με το ναυάγιο στο οποίο βρέθηκε ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων. «Στο ναυάγιο βρέθηκαν επίσης αγάλματα, νομίσματα και άλλα αντικείμενα από αυτές τις πόλεις», υπογραμμίζει ο Ι. Σειραδάκης.

Ενα ακόμη νέο στοιχείο που προέκυψε από την έρευνα της Μ. Αναστασίου είναι ο τρόπος της κατασκευής ενός από τους δείκτες του μηχανισμού, αυτού της σπειροειδούς έλικας του Μέτωνα. Οπως διαπιστώθηκε, ο δείκτης δεν είναι στερεωμένος στο κέντρο της έλικας, αλλά είναι ελεύθερος να πηγαινοέρχεται για να μπορεί να παρακολουθεί τη σπείρα.

Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ

Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ
Το ποίημα

ΕΛΛΗΝΑΣ η ευτυχία του να είσαι και η δυστυχία του να μην είσαι

ΕΛΛΗΝΑΣ η ευτυχία του να είσαι και η δυστυχία του να μην είσαι
το κείμενο

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Άγγελος Σικελιανός ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ Αγιος Νικήτας ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ανακοίνωση ανάλυση απόκριες κούλουμα Αποστόλης Μαυροκέφαλος απόψεις ΑΡΧΑΙΑ ΤΕΙΧΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΔΕΡΠΦΕΛΔ αρχιτεκτονική Αστεία ασφάλεια ΆυλονΣχεδιασμός αυτοκίνητο ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ αυτοπροστασία Βαλαωρίτης ΒΑΛΑΩΡΙΤΗΣ ΝΑΝΟΣ Βιβλίο ΒΙΟΛΙ ΒΛΥΧΟ βλυχό γενεολογία ΓΕΝΙ Γένι ΓΙΑΟΥΖΟΣ γλέντι γλυκά ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΓΟΛΕΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙΣ ΛΕΥΚΑΔΙΤΕΣ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΛΕΥΚΑΔΙΤΕΣ Διασκέδαση διατήρηση ντόπιων σπόρων ΔΙΑΥΛΟΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ δικαιοσύνη δίκτυο ανταλλαγής σπόρων και αγαθών ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ Εγκλήματα έθιμα ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ εκδόσεις ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ εκπαίδευση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ελληνικότητα εξυγείανση Εορταστική κουζίνα επικαιρότητα έργα ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ευζείν ΖΑΜΠΕΛΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΑΜΠΕΛΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΖΑΜΠΕΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ζωγραφική ΖΩΓΡΑΦΟΣ θάλασσα ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΚΑΒΒΑΔΑΣ ιατρικά θέματα πρόληψης ΙΣΤΟΡΙΑ ιστορία ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ιστοριούλες διδακτικές ΚΑΒΒΑΔΑΙΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΚΕΥΗ ΑΡΧΑΙΑ καθημερινές συνήθειες Καθημερινότητα ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ κάλαντα πρωτοχρονιάς καλλιτέχνες ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΗΦΟΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ καïκια κερδίζοντας κινηματογράφος ΚΙΟΥΡΤΟΙ ΚΛΑΡΙΝΟ ΚΛΕΑΡΕΤΗ ΔΙΠΛΑ ΜΑΛΑΜΟΥ κοινωνία Κόλπος Βλυχού ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑ κουζίνα ΚΡΗΝΕΣ ΚΡΗΝΗ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΛΑΔΟΠΙΤΑ Λαϊκές εκφράσεις ΛΕΛΕΓΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑ ΛΕΥΚΑΔΑ 1800 ΛΕΥΚΑΔΙΟΣ ΧΕΡΝ ΛΕΥΚΑΔΙΤΕΣ ΜΟΥΣΙΚΟΙ Λευκαδίτικα μαχαίρια λευκαδίτικη κουζίνα λιμάνι Οδυσσέα Λιμάνι του Οδυσσέα ΛΟΓΟΤΕΧΝΕΣ λογοτεχνία ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ μοντελισμός μουσείο ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΛ.ΚΥΡ. μουσική μουσική παράδοση μουσικοί ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ μπουράνο μύθοι αισώπου ΝΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ Νικόλαος Δ.Καββαδάς ΝΙΚΟΣ ΒΡΥΩΝΗΣ ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΟΣ ντοκυμαντέρ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ οικονομία Ομηρική Ιθάκη ορθή διατροφή Πάλη για τα αυτονόητα ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ παράδοση ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ πατριδογνωσία Πέλιτη περιβάλλον πίστη ΠΟΙΗΣΗ ποίηση πολιτική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ πολιτική αυτοπροστασία ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ πολιτιστικά ΠΟΡΟΣ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ποτά πριάρι ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ πρόσωπα ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΕΛΛΗΝΕΣ ΡΟΤΑΡΥ-ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΒΟΡΩΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ σκαρί ΣΚΙΑΔΑΣ ΑΡΙΣΤΟΞΕΝΟΣ Σοφια Καλογεροπούλου ΣΟΦΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΤΑΜΟΣ στατιστικά ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΙ ΣΥΒΟΤΑ σύγχρονη αρχιτεκτονική ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ σύγχρονη ιστορία ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΚΑΤΩΧΩΡΙ 2009 ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΚΑΤΩΧΩΡΙ 2010 ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΣΕΙΣ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΚΑΤΩΧΩΡΙ 2012 Η ΝΕΟΛΑΙΑ σύλλογος Βλυχου ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΛΥΧΟΥ ΓΕΝΙΟΥ ΣΥΜΟΛ συνέντευξη ΣΥΝΘΕΤΗΣ συνταγές ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΟΧΙ Ταινίες τέκτονες-μασόνοι-ροταριανοί τηλεόραση ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ τοπία ΤΟΠΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΛΗΑΡ τραγουδιστές υγεία ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΥΔΑΤΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ ΠΟΣΙΜΟΥ ΥΜΝΟΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟΙ Φάνης Καββαδάς ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ φωτογραφίες φωτογράφοι Χειροτεχνία ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΨΑΡΕΜΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις


www.vlicho.blogspot.com

www.vlicho.blogspot.com

Ο ΚΟΛΠΟΣ ΤΟΥ ΒΛΥΧΟΥ

Ο ΚΟΛΠΟΣ ΤΟΥ ΒΛΥΧΟΥ
κάντε κλίκ για χαρτη κόλπου