Κυριακή, 1 Απριλίου 2012

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΙ, ΟΙ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΙΤΕΣ, ΟΙ ΝΑΙΤΕΣ, ΟΙ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ;


ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ ΤΕΚΤΟΝΩΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑΙ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ


Ειναι πολλοί οι άνθρωποι δίπλα μας γνωστοί φίλοι που ασχολούνται με πράγματα και πρόσωπα που δεν γνωρίζουν.
Υπάρχουν μεταξύ αυτών άνθρωποι που λειτουργούν υπόγεια υποχθόνια και διαβρωτικά.
Η καλύτερη μέθοδος για να αποφύγουν οι άνθρωποι μας τον εξευτελισμό και τη κακοποίηση ψυχική πνευματική οικονομική σεξουαλική είναι να ξεσκεπάσουμε τη δράση των κυκλωμάτων αυτών να φέρουμε στο φώς τη δράση και τις επιδράσεις της στη ζωή των  ανθρώπων που εκμαυλίζουν άμεσα και σε κείνους που τους βλάπτουν έμμεσα ίσως κι άθελα τους.
Για κείνους που δεν είναι υποψιασμένοι και δεν ξέρουν για αυτές τις υποθέσεις η πρώτη σκέψη είναι τι μας λέει ετούτος τώρα θα μας τρελάνει;
Αυτό ακριβώς θα συμβεί με όσα θα σας κανω γνωστά για το σύζυγο σας το παιδί σας τον αδερφό σας τον πατέρα σας.
Οι ελευθεροτέκτονες δεν φαίνονται είναι όπως εσείς κι εγώ και κάθονται δίπλα σας δρούν δίπλα σας και σας σκάβουν το λάκκο χωρίς να το ξέρετε ούτε πότε ούτε πως ούτε γιατί.

Ξεκινώντας από το αν είναι η Λευκάδα γεμάτη με μασόνους-άλλη ονομασία των ελευθεροτεκτόνων ή τεκτόνων-, θα σας απαντήσω Ναι και  μάλιστα από πολύ παλιά.
Ο μασονισμός μπήκε στην Ελλάδα από τα επτάνησα για τούτο οι γνωρίζοντες αναφέρονται στα Επτάνησα και ειδικά στη Κερκυρα και Ζάκυνθο σαν οι κερκόπορτες του κακού.
Οι φιλόδοξοι οικονομικά και κοινωνικά ανεπτυγμένοι ηγέτες κάθε χώρου οικονομικής κοινωνικής πνευματικής θρησκευτικής  ζωής και λοιπών δραστηριοτήτων γίνεται στόχος προς κατάκτηση διάβρωση και ποδηγέτηση.

Ετσι λειτουργεί το σύστημα τους, εκμαυλίζει αυτούς που  μπορούν να εκμαυλίσουν ομαδικά, για τούτο μπορούν σε μεγάλο βαθμό να ελέγχουν σχεδόν όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μέσω της ιεραρχείας μπορείς να ελεγξεις τη πολιτική ηγεσία αρκεί να ελεγχεις τις κορυφές της ιεραρχείας κι έχεις τον έλεγχο όλου του συστήματος- κοινοβουλευτισμός λέγεται αυτό -αλλά ισχύει και για το στρατό την εκκλησία -η καθολική εκκλησία θεωρείται από τις πρώτες που έπαθαν καθολική διάβρωση αφού υπήρξε κι ο μεγαλύτερος πολέμιος της μασονίας-
Για τούτο ισχυρίζομαι  ότι ο κοινοβουλευτισμός και γενικότερα η αντιπροσωπευτική δημοκρατία έχει προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν άμεσα ώστε να λειτουργήσουν πάλι υπέρ των πολιτών.Τώρα είναι πασιφανές πως αυτό δεν ισχύει.
Αν δείτε παλιότερη ανάρτηση για την οικονομική πυραμίδα του πλανήτη και τις διαφορές στη κατανομή του πλούτου τα τελευταία χρόνια θα δείτε ποιοί βγαίνουν κερδισμένοι από τη κρίση
το 0,001% του πληθυσμού της γης αυτοί ποδηγετούν τη κατάσταση υπέρ τους.
Ο τρόπος ποδηγέτησης του συστήματος είναι η μασονία σε συνδιασμό με το σιωνισμό που έχουν σαν υποστηλώματα όλες τις λεγόμενες θυγατρικές βιτρίνας και στρατολόγησης.

Οι μασόνοι δεν έχουν θρησκεία δεν έχουν πατρίδα  έχουν όμως ράτσα φύλο ηλικία και επάγγελμα.
Είναι ράτσας λευκής και μάλιστα ρατσιστές-χρησιμοποιούν και στοές άλλων φυλών μαυρών και κίτρινων αλλά αμιγείς-
Είναι γένους αρσενικού αφού δεν υπάρχουν μασόνοι γυναίκες παρά μόνο στη Γαλλία.[Σίγουρα όμως θα γίνουν κι αλλού γιατί η κατάσταση το επιβάλει όπως έγινε και για τις φυλές με την ίδια λογική αμιγώς γυναικείες στοές.Στο σιωνισμό ήδη ξεκίνησε αυτό με τις λεγομενες παρέες μητέρων.]
Εχουν ηλικία άνω των 35 -οι ανεβασμένοι σε επίπεδο μύσησης-και το επάγγελμα τους είναι να κερδίζουν χρήμα και εξουσία με κάθε γνωστό ή άγνωστο τρόπο.

Εχουν διαβρώσει όλες τις θρησκείες του κόσμου.
Αφού το χρήμα και η εξουσία είναι ο σκοπός τους είναι εναντίον κάθε γνωστής θρησκείας που όσο και λαθεμένη και λειψή να είναι επιδιώκει το καλό και την πνευματική και ψυχική εξύψωση του ανθρώπου.
Για τούτο δεν αποτελεί θρησκεία αλλά αντιθρησκεία εκτός αν θεωρήσουμε ότι το χρήμα και η εξουσία  έχει θρησκεία.
Δεν ξεκίνησε ώς η οργάνωση των απλήστων αντιθέτως ξεκίνησε ώς η οργάνωση των αρίστων.
Υπήρξαν τέκτονες που ήταν παραδείγματα ηθικής και πνευματικής ανύψωσης  πολύ παλιά όμως. Οι ιππότες Ναίτες διατήρησαν το όνομα όχι όμως και τη χάρη.

Η οργάνωση αυτή που αριθμεί πολλά εκατομύρια σε όλο το κόσμο είναι στα χέρια μιας υποτιθέμενης "ελίτ" στους υψηλά ιστάμενους σιωνιστές που τυχαίνει αυτό τον καιρό να είναι οι πλέον άπληστοι και άψυχοι άνθρωποι στον πλανήτη.

Μερικοί ερευνητές εξισώνουν τους μασόνους με τους σιωνιστές.Η εξίσωση μασόνος ίσον σιωνιστής ΔΕΝ ισχύει. Είναι δυο ξεχωριστά ρεύματα που ενώνονται στις κορυφές τους σε μία και την αυτή αρχή.

Κάποιοι μασόνοι είναι σιωνιστές αλλά υπάρχουν σιωνιστές που δεν είναι μασόνοι αλλά δεν υπάρχει σιωνιστής και μασόνος που να μη δίνει λόγο στην ελίτ των απλήστων  .
Η μασονία και οι σιωνιστές για τούτο έχουν βγάλει το χειρότερο όνομα γιατί αποτελούν όργανα του κακού  ακούσια και εκούσια.
Ακούσια:  απο τα απλά μέλη ή τις πρώτες βαθμίδες μύησης 
Εκούσια: για τους ανεβασμένους σε επίπεδο μύησης και απολύτως διαβρωμένους και πωρωμένους.
Οι μασόνοι κρατούν το μανδία του ηθικού στοιχείου του φιλάνθρωπου και του αγαθού ηγέτη που δίνει και προσφέρει στη κοινωνία επειδή ήταν εξαρχής θελκτικό και παραμένει ακόμη για το ευρύ κοινό που δεν το ψάχνει περαιτέρω.
Για τούτο παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η μυστικότητα και η κρυφή δράση ώστε να λένε οι ίδιοι μεταξύ τους πως άν φανερωθούν όλη αυτή η δραστηριότητα δεν θα αντέξει ούτε δύο χρόνια.Το όπλο εναντίον τους λοιπόν το άπλετο φως.

Αυτό ήταν στην αρχή, αλλά η αρχή της συνωμοσίας και της κρυφής δράσης έδωσε στο κακό την ευκαιρία να δράσει και να καρπωθεί αυτή την ενέργεια κατακτώντας τα ηνία.
Πως;
Μα μέσω του ψεύδους, της παραπλάνησης, της υποκρισίας, της δολιότητας και της αρχής της συσσώρευσης πλούτου και εξουσίας κάθε είδους και με κάθε τρόπο.

Εχετε ακούσει ότι οι Εβραίοι έχουν την οικονομική ποδηγέτηση του πλανήτη.Είναι ανακρίβεια.
Εχετε ακούσει ότι οι Σιωνιστές έχουν τα ηνία κάθε εξουσίας του πλανήτη.Είναι ανακρίβεια.
Εχετε ακούσει ότι οι Μασόνοι και οι υποψήφιοι μασόνοι φταίνε για όλα σχεδόν τα κακά του κόσμου. Είναι ακριβές ιδίως για κείνα τα κακά που πηγάζουν από την ανθρώπινη διαστροφή  της απληστίας και της αδιαφορίας.
Επειδή χωρίς να το θέλουν οι απλοί άνθρωποι υποψήφιοι μασόνοι και μασόνοι των πρώτων βαθμίζων γίνονται όργανα των υψηλών βαθμίδων στηρίζοντας τους οικονομικά και ιεραρχικά
Εκείνοι δίνουν λόγο στους υψηλότερους βαθμούς των Σιωνιστών οι οποίοι παίρνουν την εξουσία από τους Σιωνιστές εβραίους οι οποίοι παίρνουν τη δύναμη από το λαό των εβραίων.
Δεδομένου ότι η Ελίτ των απλήστων δρα σε όνομα του Ισραήλ σε όνομα του Εβραικού λαού σε όνομα του κάθε λαού που γίνεται θύμα αυτής της καλοστημένης παγίδας τόσων αιώνων ,όλοι όσοι εξυπηρετούν αυτό τον κακόβουλο σχηματισμό φέρουν ευθύνη για όλα τα κακά που έχουν πράξει ανα τους αιώνες αυτοί οι απάνθρωποι άψυχοι κακούργοι της ανθρωπότητας.

Όλα ξεκινούν για τους Λευκαδίτες με τους ανθρώπους της πολιτικής της οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας του τόπου που προσχωρούν σαν μέλη φιλανθρωπικών ομάδων τύπου ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΙ ή ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ ή ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ή ΝΑΙΤΕΣ και άλλες πολλές που αποτελούν τον εύκολο τρόπο στρατολόγησης νέων μελών και εκμάυλισης όσων δεν κάνουν για νέα μέλη.

Δεν κάνουν για νέα μέλη και για υψηλότερα επίπεδα όσοι δεν έχουν κάποιο από τα επόμενα:
Φιλοδοξίες υψηλές, μόρφωση υψηλή, οικονομική επιφάνεια υψηλή, κοινωνική θέση υψηλή, νοημοσύνη άνω του μετρίου συνδυασμένη με αφέλεια άνω του μετρίου και με αρκετό καιροσκοπισμό που στη πορεία γίνεται μέσω της μύησης και της διάβρωσης πώρωση και ακραία ανευθυνότητα.

Πόσοι Λευκαδίτες έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά;
όσοι τα έχουν είναι σίγουρα υψηλόβαθμοι μασόνοι τόσο απλά.
Πόσοι μασόνοι είναι στους Ροταριανούς;
Στους ντόπιους βλέπω μόνο απλά θύματα που δεν το πιστεύουν καν πως τους χειρίζονται στη προσπάθεια τους να προσφέρουν από το περίσσευμα της ψυχής τους.
Νομίζω ότι από οτι είδα κάποιο ανώτερο κλιμάκιο πιο κεντρικά δρά εκ παραλλήλου με τους ντόπιους μασόνους.
Αναγνώρισα στη πρόσφατη συνέλευση τους-των ΡΟΤΑΡΙΑΝΩΝ- στη πιτσαρία ΟΑΣΗ αρκετούς εκπαιδευτικούς με πολιτικές βλέψεις ή και δράση, αρκετούς μηχανικούς, ιατρούς, εμπόρους ,ξενοδόχους, επαγγελματίες πολλοί από τους οποίους υπηρξαν συνεργάτες και είναι φίλοι.
Τόσο τυφλωμένοι είναι; τόσο αναλφάβητοι περι των οργανώσεων που εκμαυλίζουν το ανθρώπινο είδος χάριν των 13 εβραικών οικογενειών που ελέγχουν τον πλούτο του πλανήτη;

Με γνωρίζετε αγαπητοί φίλοι δεν θέλω το κακό σας δεν αντέχω να βλέπω τη πατρίδα μας να ποδηγετείται από αυτούς τους φαυλους ανθρώπους που μέσω ωραίων καλογραμμένων λόγων σας γοητεύουν και σας στρέφουν ενάντια στα παιδιά σας τη πατρίδα σας τον ίδιο τον εαυτό σας.
Δείτε τι σημαίνει ελευθεροτεκτονισμός και πως αυτός συνδέεται κρυφίως με τις οργανώσεις που από πρώτη άποψη φαίνονται αθώες.
δειτε το λήμμα της wikipedia
δείτε ιδιαιτέρως:

Ιστορία του Ελευθεροτεκτονισμού στην Ελλάδα

Ο Τεκτονισμός εισήλθε στον ελληνικό χώρο από τα Επτάνησα, την εποχή που ήταν υπό γαλλική και αγγλική κατοχή, και συγκεκριμένα από τις νήσους Κέρκυρα και Ζάκυνθο τις οποίες οι πολέμιοι της οργάνωσης αποκαλούν έως σήμερα «κερκόπορτες» του Μασονισμού.
Όπως ήταν φυσικό, ο λαός των νήσων αυτών δε συμμετείχε εκδηλώνοντας άλλοτε επιφύλαξη και άλλοτε φόβο με συνεπακόλουθες καταστάσεις. Οι εκδηλώσεις αυτές ήταν προϊόντα της άσχημης εικόνας που είχε δημιουργηθεί βλέποντας ν΄ αναμιγνύονται πρώτιστα γνωστά φιλόδοξα πρόσωπα των μικρών τους κοινωνιών με πολιτικές βλέψεις και οικονομικές διεκδικήσεις, μεταξύ των οποίων και επιφανείς Κερκυραίοι και Ζακυνθινοί, δημιουργώντας ιδιαίτερες φιλίες με τους «Φράγκους» (Ιταλο-Ενετούς), όταν οι ίδιοι οι κάτοικοι στέναζαν υπό τη δεσποτεία των κατακτητών. Μάλιστα συμπεριφέρονταν ως απελευθερωμένοι, επιδεικνύοντας καλοπέραση αυτοαποκαλούμενοι «Φραμασόνοι». Βέβαια μεγάλη επιρροή άσκησαν και οι Άγγλοι μέσω της δικής τους Στοάς, στην οποία μαθήτευσαν επίσης ντόπιες προσωπικότητες.Στις μασονικές εκείνες επιρροές δύο δυνάμεις αντέδρασαν κυρίως, ο ελληνικός λαός, με τις παραπάνω επιφυλάξεις και η Εκκλησία, που με κάθε μέσον και περισσότερο δυναμικά, έφθανε και σε έκτροπα φανατισμού. Βέβαια τα ηχηρά ονόματα των πρώτων Ελλήνων συνεργατών, που είτε είχαν γεννηθεί και ανατραφεί στην τότε "πεφωτισμένη" Δύση, είτε είχαν διανύσει μεγάλο χρονικό διάστημα σε αυτήν, δημιούργησαν τον τεκτονικό θρύλο που στα μάτια των λαϊκών φάνταζε ως μέσο κοινωνικής καταξίωσης και οικονομικής δύναμης. Έτσι τα "τάγματα" αυτά όπως αποκαλείτο τότε κάθε είδους τέτοια οργάνωση, δε βρήκαν άμεση ανταπόκριση για να καρποφορήσουν.Στη διάρκεια της Βασιλείας του Όθωνα δε φέρεται να υπήρξε καμία τέτοια οργάνωση στο νεοσύστατο κράτος. Περί το τέλος όμως της βασιλείας του, το 1855, φέρονται ήδη κάποιες Στοές να λειτουργούν ανεπίσημα υπό τη σκέπη της "Γκράντε Οριέντε" (Μεγάλης Ανατολής) της Ιταλίας [19], αποτελούμενες από Ελευθεροτέκτονες μυημένους στην Κέρκυρα και ασφαλώς στη Γαλλία και την Ιταλία.Μετά τον ερχομό του Γεωργίου του Α΄ (1863) και την "αμαχητί" κατ' απαίτησή του ένωση της Επτανήσου με την Ελλάδα, φέρονται ήδη το 1867 επτά τεκτονικές στοές να εργάζονται (ανεπίσημα) στην Αθήνα, τον Πειραιά, τη Χαλκίδα, την Πάτρα, τη Σύρο, τη Λαμία και το Άργος, εκτός εκείνων της Επτανήσου. Στις 16 Φεβρουαρίου του ιδίου έτους οι ελληνικές Στοές ζήτησαν την ανεξαρτησία τους από την "Γκράντε Οριέντε" της Ιταλίας. Αυτή τους δόθηκε δύο μήνες μετά, στις 10 Απριλίου 1867 και η νέα "Μεγάλη Ανατολή της Ελλάδας" άρχισε να οργανώνεται, κατ’ αρχήν τον Ιούλιο του 1872, εκλέγοντας τον Δημήτριο Ροδοκανάκη (1840-1902) ως Μέγα Διδάσκαλο και αμέσως μετά σχηματίζοντας το Ύπατο Μέγα Συμβούλιο του 33ου για την Ελλάδα. Βέβαια όλα αυτά μέχρι τότε χωρίς καμία επίσημη αναγνώριση από το Ελληνικό κράτος.Το 1928 η Μεγάλη Ανατολή της Ελλάδας κατάφερε να αναγνωριστεί ως ίδρυμα, ενώ το Ύπατο Μέγα Συμβούλιο σχημάτισε μία κοινωνία του Αστικού Κώδικα. Το 1936, με την αναθεώρηση του Τεκτονικού Συντάγματος της, η Μεγάλη Ανατολή μετονομάστηκε σε Μεγάλη Στοά της Ελλάδας[20]. Το 1976 ορισμένοι έλληνες Ελευθεροτέκτονες αποφάσισαν να εισαγάγουν τον Τύπο της Υόρκης(York Rite), ενώ έως τότε υπήρχε μόνον ο Σκωτικός Τύπος(Scottish Rite)[21]. Όταν η Μεγάλη Στοά της Ελλάδας ανακάλυψε πως το νέο σώμα δε θα δεχόταν τις δικές της παρεμβάσεις στη διοίκησή του, απείλησε με διαγραφή τα μέλη του. Αυτή η συμπεριφορά τελικά οδήγησε το Μάιο του 1986 στην ίδρυση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Ελλάδας[22][23][24]....
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Να παρατηρήσουμε ότι ο διχασμός της τεκτονικής στοάς έγινε λόγω της παραγγελίας από την Ελληνική πολιτεία των αεροπλάνων απο τη Γαλλία οπότε όσοι υψηλά ιστάμενοι προτιμούσαν τις αμερικάνικες μίζες διαχώρισαν για λόγους "πνευματικούς" τη θέση τους
και σήκωσαν δικό τους μπαιράκι.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΡΑΣ ΜΕ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΗΣΤΟΣ  ΠΩΡΩΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΣ ΨΥΧΙΚΑ.

Αφήνεστε να λειτουργείτε υπέρ του και κατά της ανθρωπότητας;
Ο Χριστός έλεγε ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΡΕΥΝΑ !
ΑΥΤΌ ΣΥΝΙΣΤΏ: ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ

Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ
Το ποίημα

ΕΛΛΗΝΑΣ η ευτυχία του να είσαι και η δυστυχία του να μην είσαι

ΕΛΛΗΝΑΣ η ευτυχία του να είσαι και η δυστυχία του να μην είσαι
το κείμενο

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Άγγελος Σικελιανός ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ Αγιος Νικήτας ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ανακοίνωση ανάλυση απόκριες κούλουμα Αποστόλης Μαυροκέφαλος απόψεις ΑΡΧΑΙΑ ΤΕΙΧΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΔΕΡΠΦΕΛΔ αρχιτεκτονική Αστεία ασφάλεια ΆυλονΣχεδιασμός αυτοκίνητο ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ αυτοπροστασία Βαλαωρίτης ΒΑΛΑΩΡΙΤΗΣ ΝΑΝΟΣ Βιβλίο ΒΙΟΛΙ ΒΛΥΧΟ βλυχό γενεολογία ΓΕΝΙ Γένι ΓΙΑΟΥΖΟΣ γλέντι γλυκά ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΓΟΛΕΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙΣ ΛΕΥΚΑΔΙΤΕΣ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΛΕΥΚΑΔΙΤΕΣ Διασκέδαση διατήρηση ντόπιων σπόρων ΔΙΑΥΛΟΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ δικαιοσύνη δίκτυο ανταλλαγής σπόρων και αγαθών ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ Εγκλήματα έθιμα ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ εκδόσεις ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ εκπαίδευση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ελληνικότητα εξυγείανση Εορταστική κουζίνα επικαιρότητα έργα ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ευζείν ΖΑΜΠΕΛΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΑΜΠΕΛΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΖΑΜΠΕΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ζωγραφική ΖΩΓΡΑΦΟΣ θάλασσα ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΚΑΒΒΑΔΑΣ ιατρικά θέματα πρόληψης ΙΣΤΟΡΙΑ ιστορία ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ιστοριούλες διδακτικές ΚΑΒΒΑΔΑΙΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΚΕΥΗ ΑΡΧΑΙΑ καθημερινές συνήθειες Καθημερινότητα ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ κάλαντα πρωτοχρονιάς καλλιτέχνες ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΗΦΟΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΩΧΩΡΙ καïκια κερδίζοντας κινηματογράφος ΚΙΟΥΡΤΟΙ ΚΛΑΡΙΝΟ ΚΛΕΑΡΕΤΗ ΔΙΠΛΑ ΜΑΛΑΜΟΥ κοινωνία Κόλπος Βλυχού ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑ κουζίνα ΚΡΗΝΕΣ ΚΡΗΝΗ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΛΑΔΟΠΙΤΑ Λαϊκές εκφράσεις ΛΕΛΕΓΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑ ΛΕΥΚΑΔΑ 1800 ΛΕΥΚΑΔΙΟΣ ΧΕΡΝ ΛΕΥΚΑΔΙΤΕΣ ΜΟΥΣΙΚΟΙ Λευκαδίτικα μαχαίρια λευκαδίτικη κουζίνα λιμάνι Οδυσσέα Λιμάνι του Οδυσσέα ΛΟΓΟΤΕΧΝΕΣ λογοτεχνία ΜΑΔΟΥΡΗ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ μοντελισμός μουσείο ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΛ.ΚΥΡ. μουσική μουσική παράδοση μουσικοί ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ μπουράνο μύθοι αισώπου ΝΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ Νικόλαος Δ.Καββαδάς ΝΙΚΟΣ ΒΡΥΩΝΗΣ ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΟΣ ντοκυμαντέρ ΝΥΔΡΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ οικονομία Ομηρική Ιθάκη ορθή διατροφή Πάλη για τα αυτονόητα ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ παράδοση ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ πατριδογνωσία Πέλιτη περιβάλλον πίστη ΠΟΙΗΣΗ ποίηση πολιτική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ πολιτική αυτοπροστασία ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ πολιτιστικά ΠΟΡΟΣ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ποτά πριάρι ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΙΑ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ πρόσωπα ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΕΛΛΗΝΕΣ ΡΟΤΑΡΥ-ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΒΟΡΩΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ σκαρί ΣΚΙΑΔΑΣ ΑΡΙΣΤΟΞΕΝΟΣ Σοφια Καλογεροπούλου ΣΟΦΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΤΑΜΟΣ στατιστικά ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΙ ΣΥΒΟΤΑ σύγχρονη αρχιτεκτονική ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ σύγχρονη ιστορία ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΚΑΤΩΧΩΡΙ 2009 ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΚΑΤΩΧΩΡΙ 2010 ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΣΕΙΣ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΚΑΤΩΧΩΡΙ 2012 Η ΝΕΟΛΑΙΑ σύλλογος Βλυχου ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΛΥΧΟΥ ΓΕΝΙΟΥ ΣΥΜΟΛ συνέντευξη ΣΥΝΘΕΤΗΣ συνταγές ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΟΧΙ Ταινίες τέκτονες-μασόνοι-ροταριανοί τηλεόραση ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ τοπία ΤΟΠΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΛΗΑΡ τραγουδιστές υγεία ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΥΔΑΤΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ ΠΟΣΙΜΟΥ ΥΜΝΟΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟΙ Φάνης Καββαδάς ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ φωτογραφίες φωτογράφοι Χειροτεχνία ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΨΑΡΕΜΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

www.vlicho.blogspot.com

www.vlicho.blogspot.com

Ο ΚΟΛΠΟΣ ΤΟΥ ΒΛΥΧΟΥ

Ο ΚΟΛΠΟΣ ΤΟΥ ΒΛΥΧΟΥ
κάντε κλίκ για χαρτη κόλπου