Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ-120 ΚΑΝΑΛΙΑ- ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ


ΓΙΑ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 120 ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ :

1) ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ VIDEO ΚΑΤΩ 2) ΣΤΕΙΛΤΕ 25 ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ "ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ" ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ (Με λιγότερες από 25 προσκλήσεις έχετε και λιγότερα κανάλια θα το διαπιστώσετε και εσείς.!) 3) ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ FASTBOOK ΑΠΟ THN ΔΙΕΥΘ: www.FASTBOOK.com.gr http://www.facebook.com/video/video.php?v=1145044395238

«Τρύπια» η απαγόρευση


Πολλά ελλείμματα στην εφαρμογή του νομοθετικού πλαισίου για την απαγόρευση του καπνίσματος -λόγω πλήρους απουσίας διοικητικών αποφάσεων που θα επέτρεπαν να υπάρχει αποτελεσματική εφαρμογή- επισήμανε χθες η υπουργός Υγείας, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, δηλώνοντας γι' άλλη μια φορά την πρόθεσή της να εισηγηθεί ένα νέο, βελτιωμένο και εφαρμόσιμο θεσμικό πλαίσιο.

Η υπουργός μίλησε για το θέμα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τη νέα αντικαπνιστική εκστρατεία «HELP» της διεύθυνσης Υγείας και Προστασίας του Καταναλωτή της Ε.Ε.

Οπως ανέφερε μεταξύ άλλων, «υπάρχουν πολλά ελλείμματα στην εφαρμογή. Συνεπώς είμαστε σε μια φάση που τώρα αξιολογούμε ακριβώς πώς μπορούμε αυτό το θεσμικό πλαίσιο να το βελτιώσουμε και να το κάνουμε πιο αποτελεσματικό. Γρήγορα θα έχουμε την ευκαιρία να επανέλθουμε».

Σύμφωνα με την κ. Ξενογιαννακοπούλου, πρέπει να επανεξεταστεί το θεσμικό πλαίσιο για την απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους ώστε να υπάρξει πλήρης εφαρμογή του, ενώ τόνισε πως δεν αρκούν μόνο τα διοικητικά μέτρα και η επιβολή του νόμου αλλά θα πρέπει να υπάρξει ενημέρωση και ευαισθητοποίηση ειδικά στους νέους.

Από την πλευρά του, ο αναπληρωτής καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Παναγιώτης Μπεχράκης ανέφερε χαρακτηριστικά πως «σελίδες ολόκληρες νομοθετικών άρθρων και παραγράφων έχουν σχηματίσει ένα συγχυτικό αμυντικό φραγμό γεμάτο εξαιρέσεις, που τελικά μάλλον αναιρούν τον κανόνα του καπνίσματος στους χώρους εστίασης και διασκέδασης».

«Μικροσυμφέροντα»

Πρόσθεσε πως «η δημόσια υγεία, η αξιοπιστία της χώρας απέναντι σε διεθνείς οργανισμούς, όπως η Ε.Ε. και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), αλλά και η οικονομία των ασφαλιστικών μας οργανισμών δοκιμάζονται κατά τρόπο απαράδεκτο από συγκεκριμένα, συντεχνιακού περιεχομένου μικροσυμφέροντα, ενώ ο μέσος πολίτης έχει διατρανώσει την άποψή του ότι διεκδικεί "καθαρό αέρα" σε κάθε χώρο εργασίας, διασκέδασης και μεταφοράς».

Σεισμός 5,4 Ρίχτερ στη Ζάκυνθο

Σεισμός 5,4 Ρίχτερ στη Ζάκυνθο

Με επίκεντρο στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της Ζακύνθου.

έγινε ελαφρά αισθητός και στη Λευκάδα

Αναιμικός» ο σύγχρονος άνθρωπος σε σχέση με τον Νεάντερταλ

«

Την ικανότητα να περάσουν στο τρέξιμο τον κάτοχο του παγκοσμίου ρεκόρ 100 και 200 μέτρων Ουσέιν Μπολτ είχαν πολλοί προϊστορικοί κάτοικοι της Αυστραλίας, ενώ νεαροί Τούτσι της Ρουάντα υποχρεώνονταν στις αρχές του 20ου αιώνα να πηδήξουν ψηλότερα από το σημερινό παγκόσμιο ρεκόρ άλματος εις ύψος των 2,45 μέτρων, συμμετέχοντας σε τελετή ενηλικίωσης.

Κάθε Νεάντερταλ γυναίκα θα μπορούσε να νικήσει στο μπρα-ντε-φερ τον πρώην μπόντι-μπίλντερ και σημερινό κυβερνήτη της Καλιφόρνια Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Αυτούς τους ισχυρισμούς στηρίζει με επιστημονικά στοιχεία ο Αυστραλός ανθρωπολόγος Πίτερ Μακάλιστερ στο νέο του βιβλίο, με τίτλο «Manthropology», στο οποίο αποδεικνύει πόσο ανίσχυρος σωματικά είναι ο σύγχρονος άνθρωπος σε σχέση με τους εξελικτικούς του προγόνους. Αντλώντας στοιχεία από πολλές πηγές, ο Μακάλιστερ υποστηρίζει ότι οι αβορίγινες που έζησαν πριν 20.000 χρόνια στην Αυστραλία ήταν πιο ικανοί στα σημερινά Ολυμπιακά αθλήματα από ότι οι σημερινοί κάτοχοι παγκόσμιων ρεκόρ.

Στα συμπεράσματά του αυτά κατέληξε ο συγγραφέας έχοντας μελετήσει σειρά από απολιθωμένα ίχνη πατημασιών σε κοίτη ποταμού, που άφησαν έξι κυνηγοί πριν είκοσι χιλιετίες. Ανάλυση των ιχνών ενός από τους κυνηγούς, που ονομάσθηκε Τ8, έδειξε ότι έτρεχε με ταχύτητα 37 χιλιομέτρων την ώρα στη μαλακή ιλύ της όχθης του ποταμού. Ο Ουσέιν Μπολτ, για να σπάσει το ρεκόρ των 100 μέτρων με 9,69 δευτ. χρειάσθηκε να τρέξει με 42 χλμ την ώρα. Σύμφωνα με τον δρ. Μακάλιστερ, όμως, οι προϊστορικοί αβορίγινες με κατάλληλη προπόνηση και παπούτσια σπάικς θα έφθαναν τα 45 χλμ την ώρα.

«Μπορούμε να υποθέσουμε ότι τρέχουν με την ανώτατη ταχύτητά τους, όταν κυνηγούν κάποιο ζώο. Αν λοιπόν μπορούν να κινηθούν με 37 χλμ την ώρα σε πολύ μαλακό έδαφος, υποπτεύομαι θα ξεπερνούσαν τον Μπολτ, εάν διέθεταν τα τεχνολογικά του πλεονεκτήματα», λέει ο δρ Μακάλιστερ.

Για το άλμα εις ύψος, ο Αυστραλός επιστήμονας αξιοποίησε φωτογραφίες Γερμανού ανθρωπολόγου, που δείχνουν νέους στη Ρουάντα να πηδούν ύψη που φθάνουν τα 2,52 μέτρα, στα πρώτα χρόνια του περασμένου αιώνα. «Επρόκειτο για δοκιμασία ενηλικίωσης, την οποία όλοι έπρεπε να περάσουν», λέει ο δρ. Μακάλιστερ, που υποστηρίζει ότι η γυναίκα Νεάντερταλ είχε 10% περισσότερη μυική μάζα από το σύγχρονο άνδρα.

Στο απόγειο της φυσικής της κατάστασης, η γυναίκα Νεάντερταλ έφθανε το 90% της μυικής μάζας του Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ την εποχή της αθλητικής δόξας του στη δεκαετία του 1970. «Χάρη στην ιδιαιτερότητα της σωματικής της δομής, με χαμηλό κέντρο βάρους και κοντούς βραχίονες χεριών, η γυναίκα Νεάντερταλ θα μπορούσε να πετάξει κάτω τον Σβαρτσενέγκερ, χωρίς να δυσκολευτεί», λέει ο δρ. Μακάλιστερ. Το βιβλίο του δρ. Μακάλιστερ βρίθει κι άλλων παραδειγμάτων:

Οι Ρωμαίοι λεγεωνάριοι ολοκλήρωναν ενάμιση Μαραθώνιο κάθε ημέρα (90 χιλιόμετρα), κουβαλώντας βάρος σε εξοπλισμό μεγαλύτερο του ήμισυ του σωματικού τους βάρους. Η αρχαία Αθήνα αξιοποιούσε 30.000 κωπηλάτες, ο κάθε ένας από τους οποίους ήταν ανθεκτικότερος από τους σύγχρονους αθλητές.

Ο μέσος Αυστραλός αβορίγινας μπορούσε να εκτοξεύσει ξύλινο ακόντιο σε απόσταση 110 μέτρων, με το παγκόσμιο ρεκόρ ακοντισμού να είναι σήμερα στα 98,48 μέτρα.

www.kathimerini.gr με στοιχεία από Reuters









επιστολή αναγνώστη στην Καθημερινή

Προφητικός λόγος

Κύριε διευθυντά

Αναδιφώντας στην βιβλιοθήκην μου έπεσα επάνω σ’ ένα φυλλάδιο τυπωμένο στα Τίρανα το 1982. Ηταν ο προεκλογικός λόγος του Ενβερ Χότζα (σε νεοελληνική μετάφραση), που είχε εκφωνηθεί στα Τίρανα, στις 12 Νοεμβρίου 1982.

Λοιπόν, στη σελίδα 38 του φυλλαδίου μία παράγραφος είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσα. Ελεγεν ο Ε. Χότζα: «Τον τελευταίο καιρό οι Γιουγκοσλάβοι, βοηθούμενοι και από τη φίλη τους Ρωσία, μαζεύουν ολούθε “Μακεδόνες του Αιγαίου” για να τους έχουν και σαν εμπροσθοφυλακή για την Ελλάδα. Μία πρωΐα θα ακούσουν τα αφτιά μας ότι και ο Μέγας Αλέξανδρος Σλάβος ήταν. Γιατί να μη το κάνουν κι αυτό;».

Λόγος προφητικός; Ο άνθρωπος πολιτικός ήταν και πολιτική έκαμε. Είχεν αποστασιοποιηθεί από τη Σοβιετική Ενωση, η Κίνα ήταν πολύ μακριά και επεδίωκε την προσέγγιση με τη γειτονική Ελλάδα. Αλλωστε η χώρα του, η Αλβανία, είχε προβληθεί από τον τότε πρωθυπουργό μας ως «μοντέλο». Ομως, το σημαντικότερο είναι ότι η γειτονική των Σκοπίων χώρα ήξερε πολύ καλά τι σημαίνει «Μακεδονία του Αιγαίου» και για ποιο σκοπό προεβάλλετο.

Στο ίδιο φυλλάδιο και στη σελίδα 39 μνημονεύονται και 400.000 «λεγόμενοι Βορειοηπειρώτες Ελληνες». Μαρτυρία σημαντική για τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου. Αραγε πού είναι όλοι αυτοί σήμερα; Μήπως ανάμεσά τους και πάρα πολλοί που ευρίσκονται στην Ελλάδα και τους οποίους συλλήβδην αποκαλούμε Αλβανούς;

Παναγιωτης Γ. Νικολοπουλος - Ομότιμος καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντής της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος ε.τ.

Μοντέρνα γενεολογικά δέντρα







Πρόταση για συγχώνευση των τμημάτων Μηχανικών ΑΕΙ και ΤΕΙ




Την συγχώνευση τμημάτων Μηχανικών ΑΕΙ και ΤΕΙ, με ενοποιήσεις, συνενώσεις, αλλά και κατάργηση υφιστάμενων τμημάτων πρότειναν οι εκπρόσωποι των Πολυτεχνείων και των Πολυτεχνικών Σχολών, καθώς και εκπρόσωποι του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ).

Στην 11η κοινή τους συνάντηση, οι εκπρόσωποι των Πολυτεχνικών σχολών, στην πλειοψηφία τους, φέρεται να υιοθετούν τη σχετική πρόταση του πρύτανη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, κ. Κ. Μουτζούρη, υπό το πρίσμα ότι ο μεγάλος αριθμός των μηχανικών στην Ελλάδα επιτάσσει την αναδιάρθρωση της τεχνικής εκπαίδευσης.

Σε ανακοίνωσή τους, αναφέρουν συγκεκριμένα: «Οι αναπτυξιακές ανάγκες και ο πολύ μεγάλος αριθμός των μηχανικών στην Ελλάδα, σε ποσοστό τριπλάσιο σε σχέση με τις λοιπές ευρωπαϊκές χώρες, απαιτούν τη συνολική αναδιάρθρωση της τεχνικής εκπαίδευσης στη χώρα με γενναία στήριξη των Πολυτεχνείων και των Πολυτεχνικών Σχολών, αναλόγως με τις ανάγκες τους σε ανθρώπινο δυναμικό και σε υλικοτεχνικές υποδομές».

Παράλληλα, επανέλαβαν το αίτημά τους για την εξομοίωση των 5ετών σπουδών με τίτλο «μάστερ», όπως και την πάγια θέση τους ενάντια στην ίδρυση και λειτουργία ιδιωτικών ΑΕΙ που καταστρατηγεί στην πράξη το άρθρο 16 του Συντάγματος.

Επιπλέον, πρότειναν «στρατηγικό σχεδιασμό για την κατάστρωση ενιαίου χάρτη για την τεχνική εκπαίδευση στη χώρα (ανώτατη τεχνική εκπαίδευση, τεχνική μεταλυκειακή, λυκειακή)», ενώ ζήτησαν και τη σύσταση ενιαίας επιτροπής του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας σχετικά με θέματα που αφορούν πανεπιστήμια και ΤΕΙ, με τη συμμετοχή σε αυτήν και εκπροσώπου του ΤΕΕ.

Παράλληλα, ζήτησαν να περιοριστούν οι μετεγγραφές, που έχουν ως συνέπεια τη μεγάλη, όπως υποστήριξαν, αύξηση των εισακτέων στα Πανεπιστήμια, προκειμένου να «εξορθολογιστεί ο αριθμός των εισαγομένων στα Τμήματα Μηχανικών ανάλογα με τις δυνατότητες των τμημάτων αυτών».

Πηγές: Το Βήμα, Τα Νέα

Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ

Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ
Το ποίημα

ΕΛΛΗΝΑΣ η ευτυχία του να είσαι και η δυστυχία του να μην είσαι

ΕΛΛΗΝΑΣ η ευτυχία του να είσαι και η δυστυχία του να μην είσαι
το κείμενο

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Άγγελος Σικελιανός ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ Αγιος Νικήτας ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ανακοίνωση ανάλυση απόκριες κούλουμα Αποστόλης Μαυροκέφαλος απόψεις ΑΡΧΑΙΑ ΤΕΙΧΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΔΕΡΠΦΕΛΔ αρχιτεκτονική Αστεία ασφάλεια ΆυλονΣχεδιασμός αυτοκίνητο ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ αυτοπροστασία Βαλαωρίτης ΒΑΛΑΩΡΙΤΗΣ ΝΑΝΟΣ Βιβλίο ΒΙΟΛΙ ΒΛΥΧΟ βλυχό γενεολογία ΓΕΝΙ Γένι ΓΙΑΟΥΖΟΣ γλέντι γλυκά ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΓΟΛΕΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙΣ ΛΕΥΚΑΔΙΤΕΣ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΛΕΥΚΑΔΙΤΕΣ Διασκέδαση διατήρηση ντόπιων σπόρων ΔΙΑΥΛΟΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ δικαιοσύνη δίκτυο ανταλλαγής σπόρων και αγαθών ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ Εγκλήματα έθιμα ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ εκδόσεις ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ εκπαίδευση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ελληνικότητα εξυγείανση Εορταστική κουζίνα επικαιρότητα έργα ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ευζείν ΖΑΜΠΕΛΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΑΜΠΕΛΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΖΑΜΠΕΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ζωγραφική ΖΩΓΡΑΦΟΣ θάλασσα ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΚΑΒΒΑΔΑΣ ιατρικά θέματα πρόληψης ΙΣΤΟΡΙΑ ιστορία ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ιστοριούλες διδακτικές ΚΑΒΒΑΔΑΙΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΚΕΥΗ ΑΡΧΑΙΑ καθημερινές συνήθειες Καθημερινότητα ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ κάλαντα πρωτοχρονιάς καλλιτέχνες ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΗΦΟΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ καïκια κερδίζοντας κινηματογράφος ΚΙΟΥΡΤΟΙ ΚΛΑΡΙΝΟ ΚΛΕΑΡΕΤΗ ΔΙΠΛΑ ΜΑΛΑΜΟΥ κοινωνία Κόλπος Βλυχού ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑ κουζίνα ΚΡΗΝΕΣ ΚΡΗΝΗ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΛΑΔΟΠΙΤΑ Λαϊκές εκφράσεις ΛΕΛΕΓΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑ ΛΕΥΚΑΔΑ 1800 ΛΕΥΚΑΔΙΟΣ ΧΕΡΝ ΛΕΥΚΑΔΙΤΕΣ ΜΟΥΣΙΚΟΙ Λευκαδίτικα μαχαίρια λευκαδίτικη κουζίνα λιμάνι Οδυσσέα Λιμάνι του Οδυσσέα ΛΟΓΟΤΕΧΝΕΣ λογοτεχνία ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ μοντελισμός μουσείο ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΛ.ΚΥΡ. μουσική μουσική παράδοση μουσικοί ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ μπουράνο μύθοι αισώπου ΝΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ Νικόλαος Δ.Καββαδάς ΝΙΚΟΣ ΒΡΥΩΝΗΣ ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΟΣ ντοκυμαντέρ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ οικονομία Ομηρική Ιθάκη ορθή διατροφή Πάλη για τα αυτονόητα ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ παράδοση ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ πατριδογνωσία Πέλιτη περιβάλλον πίστη ΠΟΙΗΣΗ ποίηση πολιτική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ πολιτική αυτοπροστασία ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ πολιτιστικά ΠΟΡΟΣ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ποτά πριάρι ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ πρόσωπα ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΕΛΛΗΝΕΣ ΡΟΤΑΡΥ-ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΒΟΡΩΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ σκαρί ΣΚΙΑΔΑΣ ΑΡΙΣΤΟΞΕΝΟΣ Σοφια Καλογεροπούλου ΣΟΦΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΤΑΜΟΣ στατιστικά ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΙ ΣΥΒΟΤΑ σύγχρονη αρχιτεκτονική ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ σύγχρονη ιστορία ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΚΑΤΩΧΩΡΙ 2009 ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΚΑΤΩΧΩΡΙ 2010 ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΣΕΙΣ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΚΑΤΩΧΩΡΙ 2012 Η ΝΕΟΛΑΙΑ σύλλογος Βλυχου ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΛΥΧΟΥ ΓΕΝΙΟΥ ΣΥΜΟΛ συνέντευξη ΣΥΝΘΕΤΗΣ συνταγές ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΟΧΙ Ταινίες τέκτονες-μασόνοι-ροταριανοί τηλεόραση ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ τοπία ΤΟΠΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΛΗΑΡ τραγουδιστές υγεία ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΥΔΑΤΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ ΠΟΣΙΜΟΥ ΥΜΝΟΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟΙ Φάνης Καββαδάς ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ φωτογραφίες φωτογράφοι Χειροτεχνία ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΨΑΡΕΜΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις


www.vlicho.blogspot.com

www.vlicho.blogspot.com

Ο ΚΟΛΠΟΣ ΤΟΥ ΒΛΥΧΟΥ

Ο ΚΟΛΠΟΣ ΤΟΥ ΒΛΥΧΟΥ
κάντε κλίκ για χαρτη κόλπου